>

Boeken - Autorijschool Driver Seat Soerendonk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Boeken

 

Lesmateriaal voor de personenauto - rijbewijs B

Een belangrijke stap naar het behalen van het rijbewijs is het succesvol afleggen van het theorie-examen. Met deze theorieboeken word je op een heldere en duidelijke wijze wegwijs gemaakt in de verkeersregels.


Wegwijzer in het verkeer personenauto

Dit boek bevat de volledige verkeerstheorie met de praktijk die is afgestemd op het CBR theorie-examen en de rij-procedure. Het boek bevat veel foto's, tekeningen, cartoons en ruim 200 studievragen. De antwoorden zijn los toegevoegd. Met steunkleuren is onderscheid gemaakt tussen hoofdregels, samenvattingen en de praktijk. Extra handig: de bordenbijlage is een bijlage achter in het boek met alle borden en hun betekenis!


Examentraining personenauto 435


Examen trainingsboek met 435 examen trainingsvragen verdeeld over 7 examentrainingen van 55 fotovragen en 1 bordentraining. De antwoorden en motivaties zijn los toegevoegd om het nakijken en bestuderen te vergemakkelijken. Daarnaast is na elke examentraining een studieadvies opgenomen die per vraag aangeeft het hoofdstuk in de VERJO theorieboeken waar de theorie van de betreffende vraag behandeld wordt. Nieuwe uitgave! Met gevaarherkenning!

De examentraining cd-rom personenauto

De examentraining cd-rom personenauto bevat 500 vragen, onderverdeeld in 1 bordtraining en 9 examentrainingen van ieder 50 vragen. Na elke training wordt het resultaat bepaalt. Je krijgt de mogelijkheid de foutief beantwoorde vragen te bekijken. Je krijgt dan meteen de motivatie voor het antwoord. In een studieadvies kun je zien in welke hoofdstukken van het VERJO-theorieboek de lesstof staat die je beter moet bestuderen om de fout beantwoorde vragen goed te kunnen beantwoorden.

 
 
NIEUW: de digitale leskaart, voor meer info mail of bel!
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu