>

De instructeur - Autorijschool Driver Seat Soerendonk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De instructeur

 

Hallo, mijn naam is Peter Sanders ik woon samen met mijn vriendin in Soerendonk.

Ik heb 1 zoon en mijn vriendin heeft 1 zoon en 2 dochters.

Met zo'n gezin bouw je natuurlijk wel enige ervaring in de omgang met jongeren op.

Werken met mensen is altijd al een van mijn favoriete tijdsbesteding geweest.

Bij mijn vorige werkgever Philips Licht heb ik me de laatste jaren met name bezig gehouden met relatie management, advisering en training van klanten.

In die periode heb ik veel ervaring opgedaan in het opstellen van trainingsprogramma's en het opleiden en coachen van mensen.
Mensen op een kundige, geduldige en persoonlijke wijze iets bijbrengen is een van de leukste dingen die je kunt doen, daarbij heb ik voor mijn werk vele honderdduizenden kilometers rijervaring opgedaan, en dat brengt me meteen op een andere passie van me, namelijk autorijden.

Toen Philips besloot de afdeling waar ik werkzaam was te sluiten, heb ik ook niet lang na hoeven denken over wat ik wilde gaan doen, als rij-instructeur kan ik mijn 2 passies mooi samen voegen. Veel contact met mensen die ik kan begeleiden om een goed autobestuurder te kunnen worden.

Ik  vindt het belangrijk dat leerlingen plezier hebben in de lessen die ik geef, dit omdat ik ervan overtuigd ben dat plezier ervoor zorgt dat de resultaten ook beter zullen zijn.

Ik ben gediplomeerd rij-instructeur en ben tevens in het bezit van het certificaat voor faalangst-instructeur.

Dit houdt in dat ik getraind ben in het begeleiden van mensen met bepaalde angsten voor het autorijden.

Ik hoop dat in de toekomst vele leerlingen bij autorijschool Driver Seat met plezier autorijlessen zullen volgen en snel zullen slagen.

 
 
NIEUW: de digitale leskaart, voor meer info mail of bel!
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu